Marie Jo


Marie Jo Swimwear

Marie Jo - Avero

Marie Jo - Jane

Marie Jo - Louie

Marie Jo - Tom

MarieJo - Color Studio

Marie Jo Alle BH's

MarieJo Strings

MarieJo Slips

MarieJo Shorts & Hipsters

 


Marie Jo biedt een luxueuze en vrouwelijke lingeriecollectie, met het oog op de moderne zelfbewuste vrouw. Al sinds de oprichting van het merk in 1981 probeert Marie Jo vrouwen te inspireren en hun zelfbeeld te versterken aan de hand van verleidelijke en verfijnde lingerie. Met de unieke combinatie van subtiele designs en de perfecte fit weet Marie Jo wereldwijd steeds meer vrouwen te overtuigen in de paskamer.
 

Marie Jo lingerie, award winnende lingerie!

 
Tijdens de allereerste Belgian Fashion Awards in Antwerpen is Marie Jo in de prijzen gevallen. Dankzij de steun van het publiek draagt Marie Jo nu een jaar lang de titel ‘Fashion Brand of the Year’. Marie Jo versloeg hiermee 23 andere topmerken in de race om het favoriete modemerk van België te worden. Voor Marie Jo is deze award een erkenning voor de kracht en wereldklasse van het lingeriemerk. “Dat we deze Award mee naar huis mogen nemen is een erkenning voor onze passie en hét bewijs dat we kunnen rekenen op een schare trouwe fans. De Marie Jo vrouwen zijn krachtige vrouwen, die hun stem laten gelden”, zegt brand design manager van Marie Jo. “Luisteren naar wat je consument verlangt, met een product dat er fantastisch uitziet, maar tegelijk ook comfortabel zit en perfect past. Het is een bewezen succesformule. Ik wil alle Marie Jo draagsters heel erg bedanken voor hun steun en draag deze Award dan ook op aan hen. Wij zijn dankbaar dat we hen iedere dag mogen ‘empoweren’ met onze lingerie”.
 

Marie Jo lingerie, perfecte pasvorm en stijlvol comfort.

 
Het team achter de Marie Jo lingerie is gespecialiseerd in pasvormen en mode, en selecteert enkel kwaliteitsmaterialen. Van de eerste schetsen van het designteam tot onze marketing- en sales mensen en tot in de paskamer. Marie Jo lingerie gaat door vele gepassioneerde handen vooraleer de consument in de paskamer kan voelen hoe mooi deze lingerie haar staat en hoe perfect ze past. Dat maakt van MarieJo de ideale keuze voor wie op zoek is naar stijlvol comfort. De collectie bevat accenten van zacht kant en borduursel, maar ook elegante T‑shirtbeha's. Elk stuk wordt vervaardigd met een ongeëvenaard oog voor detail. Uniek Lingerie is erg blij om één van de lingeriespeciaalzaken te zijn die het lingeriemerk Marie Jo in haar collectie heeft. Ons doel is alle vrouwen zo goed mogelijk te adviseren zodat zij met het "feel-good" gevoel en zelfvertrouwen de winkel uit lopen. Kom het Marie Jo assortiment bekijken in onze winkel en profiteer van professioneel advies op maat of bestel je lingerie eenvoudig en snel in onze webshop.