Ten Cate NU 2+1 GRATIS


Ten Cate - Secrets

Ten Cate - Dames Collectie

Ten Cate - Heren Collectie

Ten Cate - Kinder Collectie

Ten Cate - Dames Basic

Ten Cate - Fine Heren

Ten Cate - Heren Basic

Ten Cate - Heren Bamboo Basic

Ten Cate - Boys Basic

Ten Cate - Girls Basic

Ten Cate Meisjes BH-tjes

Ten Cate Dames Hemden

Ten Cate Dames T-Shirts

Ten Cate Dames Strings

Ten Cate Dames Slips

Ten Cate Dames Hipsters

Ten Cate Dames Shorts

Ten Cate Heren Slips

Ten Cate Heren Boxers

Ten Cate Heren Hemden

Ten Cate Heren T-shirts

 


Ten Cate biedt kwalitatief hoogwaardige ondermode voor iedereen. In de jaren zestig is ten Cate de eerste producent ter wereld van naadloze katoen/elastaan ondermode, een echte pionier op bodyfashion gebied. Tegenwoordig heeft ten Cate een heel breed assortiment. Naast de katoenen basics, maakt zij bijvoorbeeld ook functionele producten. Zoals thermo en corrigerend ondergoed. Maar ook mooie up-to-date fashion artikelen. Kwaliteit en comfort zijn door de jaren heen altijd dé pijlers voor ten Cate geweest! Honderd jaar succesvolle textielactiviteiten leverde het predicaat "Koninklijke" op. Tegenwoordig staat het van oorsprong familiebedrijf op de beurs als Royal Ten Cate. Loets, als jongste telg uit het gezin ging op avontuur naar Amerika. Daar ontdekte hij de naadloze panty en hij verdiepte zich in het productieproces. Loets ten Cate kocht twee grote breimachines die vanuit Amerika naar Rotterdam verscheept werden. Vandaar ging het naar het dorp Geesteren, waar nu nog steeds het kantoor van L. ten Cate staat.
 

Ten Cate ondergoed, voor ieder wat wils.

 
Naast een basic-collectie ondergoed voor heren, dames en kinderen heeft Ten Cate ook verfijndere series op de markt gebracht. Zoals:
 
  • Luxury Cotton, een zacht katoen voor heren en dames.
  • Secrets, voor de ‘invisible’ look onder de bovenkleding.
  • Fine collectie, voor dames en heren gemaakt uit katoen met modal.
 
 
In de damescollectie van ten Cate ondergoed vind je de volgende artikelen: slips in vele variëteiten zoals strings, maxislips, shorts, hipsters, kanten slips, etc. Maar ook diverse modellen bh’s, tops en hemdjes. Verder is er shapewear, onderjurkjes en thermo-ondergoed verkrijgbaar. Voor de heren vind je slips, shorty’s, boxers, singlets en T-shirts in verschillende kwaliteiten en pasvormen. Natuurlijk is er ook heren thermo ondergoed voor het sporten of voor tijdens je werk. De kinderen vinden naast ondergoed, in uni of modedesigns, ook een grote collectie nachtmode. Ook zijn er rompertjes voor de allerkleinsten.
 

Ten Cate, innovatief ondergoed voor de hele familie.

 
De basis van Ten Cate is onveranderd gebleven. Innovatie, kwaliteit en teamgeest zijn nog steeds het fundament van het bedrijf. De machines in Geesteren, de introductie van naadloos ondergoed, de L-shape, het zijn stuk voor stuk voorbeelden van het succes van Ten Cate. Uniek Lingerie heeft de gehele Ten Cate collectie in huis. Of het nu gaat om een kinderpyjama, damesslips of herenshirts, de collectie van Ten Cate heeft voor ieder wat wils. Kom eens langs in de winkel voor advies op maat, of bestel je Ten Cate ondergoed eenvoudig in onze webshop.