Anita


Anita Active Sport Bh's & Pants

Anita Care Prothese BH's

Anita Maternity Zwangerschaps collectie

Anita - Airita

Anita - Belvedere

Anita - Clara

Anita - Essential

Anita - Havanna

Anita - Jana

Anita - Jill

Anita - Mylena

Anita - Safina

Anita Comfort Corselets

Anita Comfort BH's

Anita Comfort Slips

 


Anita fashion streeft naar overtuigende kwaliteit en comfortabele producten. Ons doel is de draagsters van onze lingerie meer levenskwaliteit, comfort en schoonheid te geven. Ons assortiment heeft unieke eigenschappen die bij het dragen of in het dagelijks gebruik een duidelijk verschil maken in welzijn en comfort. Vaak kleine kenmerken, verstopt of op het eerste oog niet zichtbaar. Lingerie van Anita comfort laat het volslanke figuur tot en met de grotere buste op de juiste manier stralen. Kleine probleemzones worden slim verhuld en de vrouwelijke rondingen worden op de juiste manier geaccentueerd. Volslanke vrouwen of grote cups, moeders die borstvoeding geven of vrouwen die sport beoefenen vinden bij ons een omvangrijk aanbod aan ondermode. Net als vrouwen die een borstoperatie hebben moeten ondergaan. Bijzondere lingerie en badmode, geniale pasvorm, comfort zonder compromissen en hoge kwaliteit. Daarvoor staat Anita mode.

 

Anita mode: oog voor detail en hoge kwaliteit.

 

Zwitsers borduurwerk of kant uit Frankrijk: voor Anita mode worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. Wereldwijd wordt Anita fashion geroemd om: beste pasvorm, hoogste draagcomfort, eerste klas kwaliteit. Misschien wel omdat Anita alles zelf maakt: van ontwerp tot aan gereed product. Ieder materiaal dat wordt verwerkt, wordt eerst getest. Iedere meter, iedere rol! Alleen zo kan de kwaliteit gegarandeerd worden. Tenslotte wordt iedere Anita beha aan een gedetailleerde eindcontrole onderworpen. Zo bent u verzekerd van een echt kwaliteitsproduct. Betrouwbaar, comfortabel en zonder problemen. Met deze strenge kwaliteitseisen en -controles zet Anita steeds weer de standaard in de lingeriebranche.

 

Anita mode: familieonderneming sinds 1886.

 

Anita mode is opgericht in 1886. Tegenwoordig produceert ze vanuit 4 eigen fabrieken, waarin ongeveer 800 gepassioneerde naaisters werkzaam zijn. Wereldwijd bestaat Anita uit 20 eigen bedrijven en meer dan 1.600 medewerkers in dienst. Anita werkt in al haar fabrieken controleerbaar onder de beste omstandigheden. Vooral in de ontwikkelingslanden als Thailand, maar ook in het bijzonder in Myanmar, stellen wij aan het kwaliteitsniveau van onze arbeidsplaatsen bijzonder hoge eisen. Wie bij Anita werkt, is deel van de familie. Tevreden medewerkers en de beste kwaliteit van onze producten is onze beloning.

 

Anita mode online bij de Uniek webshop.

 

Bij Uniek hebben we alle Anita mode online, eenvoudig te bestellen in onze webshop. Altijd snel en gratis verzonden, grote voorraad en bij elke bestelling een leuke attentie! Bovendien...bestelt u 3 artikelen of meer, dan ontvangt u automatisch 10% korting. Als dat niet leuk shoppen is?! Bent u op zoek naar een beha met een uitzonderlijk draagcomfort, oog voor detail en van de hoogste kwaliteit? Bekijk in onze Anita mode webshop het complete assortiment Anita mode online en neem contact op met het Uniek team. Zij adviseren u graag over pasvorm, draagcomfort en duurzaamheid.