Oroblu


Bodywear

Oroblu Panty's

Oroblu Kousen

Oroblu Leggings

Oroblu Panty Kniekousjes

Oroblu Panty Sokjes

Oroblu Kousenvoetjes

Oroblu Teensokjes

 


 Oroblu beenmode biedt een variëteit aan producten voor ieder type vrouw, iedere gelegenheid, iedere behoefte en functionaliteit. Draagcomfort, elasticiteit, zachtheid, duurzaamheid, elegantie en het hoogste kwaliteitsniveau karakteriseren de producten. Het Italiaanse Oroblu heeft een gevestigde naam als het gaat om beenmode. Ze richten zich op de modieuze, elegante vrouw die veel aandacht besteedt aan haar uiterlijk en optimale kwaliteit in styling, elegantie en draagcomfort wenst. Oroblu bewaakt haar gehele productieproces om een optimale kwaliteitsgarantie af te geven. Of het nu gaat om de garens, de fijne details, de kleuren of de verpakking, Oroblu streeft altijd naar het hoogst haalbare.

 
 

Oroblu panty’s en leggings: class never goes unnoticed!

 
Oroblu panty’s en leggings zijn essentiële accessoires in elke garderobe. Benen zijn en blijven een zeer belangrijk aandachtspunt voor iedere vrouw. Vrouwen onderstrepen hiermee hun vrouwelijkheid, elegantie en persoonlijkheid. De Oroblu panty of legging is dé accessoire bij uitstek om al deze facetten tot uitdrukking te laten komen. De meeste panty's zijn sinds de jaren tachtig voorzien van Lycra, zodat ze tegen een stootje kunnen, mooi glanzen en veel langer meegaan. Panty's die het been mooier maken, sensuele stay-ups met prachtige kanten boord, modieuze leggings en maillots zijn slechts een kleine greep uit het meer dan complete assortiment producten dat Oroblu te bieden heeft.
 
 

Vraag advies van een expert om de juiste Oroblu panty te kiezen.

  
 
Het is één van de moeilijkste onderdelen van een outfit van de vrouw; de panty. Stel je zelf een aantal vragen om de juiste panty te kiezen. Wil je het been zien of liever niet? Wil je glans of wil je mat? Uni of met een motief? Daarnaast zijn er ook panty's met wat extra. Panty's die de billen een beetje liften, de buik wat platter maken of die steun geven als je veel moet staan. Uniek Lingerie helpt je graag bij het vinden van de juiste panty.
 
  • Beschik je over wat kortere en/of zwaardere benen dan kun je het beste kiezen voor een panty in dezelfde kleur als je kleding. Je oogt zo langer en slanker omdat je outfit een geheel vormt.
  • Dunne benen kunnen eigenlijk heel veel hebben. Te kleine prints kunnen de benen nog dunner laten lijken. Kies liever voor een print die iets groter is. Kies je voor een uni panty? Een lichtere kleur zal de benen ietsje voller laten lijken, evenals een glans.
  • Met lange benen kun je heel veel kanten op. Wil je ze accentueren of liever iets minder lang laten lijken? In dat laatste geval kun je het beste voor een grotere print kiezen. Een te kleine print kan de benen nog veel langer laten lijken.
 
Wil je meer weten over Oroblu panty’s of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste panty? Kom eens langs in de winkel voor persoonlijk advies of bel ons op: 0162-314638. Ons deskundige team staat je graag te woord!