Shapewear


Hemdjes

Body's

Strings

Slips

 


Shapewear werkt perfect, maar... Het moet wel lekker zitten!

Zonder moeite een goed figuur, dat is voor de meeste niet weggelegd.Maar niet getreurd, er bestaat shapewear! Shapewear zorgt dat de rolletjes glad worden gestreken, het buikje vermindert en de billen worden gelift.

Shapewear is de manier om je zelfverzekerd te voelen in elke outfit. Shapewear helpt je te verbergen wat je stoort en te benadrukken waar je trots op bent. Zorg ervoor dat je de goede maat kiest, zodat het produkt perfect aansluit op het lichaam. Wanneer je de juiste maat draagt, zal deze niet omrollen, wegkruipen of snijden én de juiste shaping bieden. Gladdere materialen zorgen ervoor dat randen niet meer zichtbaar zijn. Snelle en moderne ontwikkelingen zorgen voor betere modellen, meer comfort en hogere kwaliteit van de  Shapewear. De bovenkleding glijdt perfect over de tegenwoordige shapewear heen. Er is een veelzijdigheid aan shaping artikelen te verkrijgen zodat iedere vrouw het juiste model voor haar lichaam vindt.

 

 

WEETJES: 

Shapewear wordt gemaakt van nylon, polyamide of katoen in combinatie met elastan en elastomeer.

Hoe minder elastan, hoe sterker de werking

Shapewear is NIET spierverslappend, integendeel: de spieren worden juist beter aangespannen

Shapewear is goed voor je zelfvertrouwen! Wie strakker in haar kleding zit, voelt zich zelfbewuster, loopt rechter en straalt dat ook uit

De best verkochte maten in shapewear zijn 38 en 40 

 

Kies hier uit de complete bodycontrol collectie van UniekLingerie waarmee iedere vrouw er perfect uit kan zien.