Welke bh's zijn onmisbaar in je lingerielade.....

26-11-2023 -

Naast het hebben van mooie lingerie is er ook altijd de basis collectie. Hiervoor kun je beter investeren in goede kwaliteit en items die meerdere seizoenen mee gaan. Dit geldt zeker ook voor lingerie. Een goed passende BH ondersteunt niet alleen de borsten, maar geeft je meer zelfvertrouwen. Dus deze investering loont....

Deze bh's zouden eigenlijk in geen enkele lingerielade mogen ontbreken:

Tshirt bh: gladde pushup
De push up bh is geschikt voor elke vrouw. Onder dat ene shirtje met een laag decolette geeft deze bh je borsten net een extra lift. Een simpele zwarte push up bh is overigens geschikt voor elke gelegenheid. Daarnaast heeft een push up bh het effect van groter lijkende borsten en is deze bh geschikt voor elke vrouw. Vooral voor vrouwen met een wat kleinere cup kan deze bh een goede oplossing zijn.

Strapless bh

De schouder is ook dit jaar weer de blikvanger van jouw feestelijke outfit. Of het nu gaat om bandeautops, een enkele blote schouder of halslijnen die de schouders bloot laten, een beha zonder schouderbanden is dan een must. En dan bedoelen we ook echt ‘zonder schouderbanden’, dus ook niet de plastic doorschijnende.Naast de push up bh mag ook de strapless bh niet ontbreken in je kast. Bij dat mooie strapless jurkje storen bh bandjes in het zicht ontzettend. De strapless bh is de ideale uitkomst om dit te voorkomen. Doordat deze bh steun biedt via de beugel en de onderband zijn er geen schouderbandjes nodig. Ook is er vaak een silicone strip aanwezig zodat de bh nog beter op zijn plek blijft zitten. Tegenwoordig zijn er steeeds meer strapless bh’s die je ook met schouderbandjes kan dragen.
Ideaal voor gelegenheden waar je toch liever wel een bh met bandjes wil dragen.

Zwarte kanten bh

Net zoals een little black dress hoort ook een zwarte kanten beha in de kast te liggen van vrouwen die graag hun vrouwelijke kanten benadrukken. Zwart kant is verleidelijk, sensueel en chic en ze raakt nooit uit de mode.

 

Sportbh

Of het nu gaat om yoga, pilates, tennis, hardlopen of paardrijden, een goede sportbeha met de juiste ondersteuning is onmisbaar bij het sporten! Het voorkomt dat de borsten te veel op en neer bewegen en er schade ontstaat aan banden, weefsel en huid (striae). Bovendien voorkom je met het dragen van een juiste sportbeha ook dat je pijn hebt aan de borsten tijdens het sporten.