Ten Cate Ondergoed

21-09-2023 -

Wat is voor jou belangrijk met het zoeken naar ondergoed? Iets wat boven aan onze lijst staat is comfort. Een stof moet fijn en soepel voelen op de huid en nu we natuurlijk naar de warmere dagen gaan, hoort deze stof ook goed te ademen!

Speciaal voor jou hebben wij het perfecte ondergoed gevonden! De musthaves van Ten cate. De katoenen lijn is ademend, zacht en verkrijgbaar in de perfecte basiskleuren. Deze moet je hebben voor de zomer!

Hieronder zetten we een greep uit onze collectie voor je op een rijtje!

HIGH LEG
De katoenen highleg slip van ten Cate heeft een middelhoge taille. De stof is samengesteld van 95% katoen en 5% elastaan, waardoor het zeer fijn aanvoelt. Het dragen van deze highleg slip accentueert de lengte van de benen en is ook in plussize maten te verkrijgen.

MID BRIEF
De midi slip uit de basic collectie is gemaakt van 95% organisch katoen en 5% elastaan en heeft een middelhoge taille. De slip voelt fijn aan op de huid en is naadloos, zodat je geen last hebt van vervelende naden.

T-SHIRT
De basic collectie van ten Cate bevat ook dames t-shirts. Het t-shirt is gemaakt van 97% organisch katoen en 5% elastaan. Het t-shirt kan perfect gedragen worden onder ieder outfit doordat er geen hinderlijke zijnaden aanwezig zijn. Het dames t-shirt heeft een fijne pasvorm wat zorgt voor hoog draafcomfort.