Laat je benen stralen! Ook met het warmere weer...

10-05-2022 -

Een panty of holdup kous maakt uw outfit compleet. Het effect van de keuze van uw panty is groter dan u denkt en bepaalt u helemaal zelf: functioneel, sportief, stoer, chic of elegant. Laat uw benen spreken....

Door het kopen van de juiste maat of het juiste model panty voorkomt u ongemakkelijke situaties zoals afzakkende of ladderende panty's. Wij hebben een aantal tips voor u waar u uw voordeel mee kunt doen.

Een maatje groter!
Kost het je moeite om een panty over je benen te trekken en wil je voorkomen dat je er net te hard aan trekt en je het risico op een scheur vergroot? Koop je panty altijd een maat (maximaal twee maten) groter. Dan krijg je je panty veel makkelijker aan zonder dat de panty halverwege tot je knieën hangt omdat hij te groot is.

Ondergoed over je panty
Als je ondergoed van een glad stofje aan hebt onder je panty dan kan je panty sneller gaan afzakken. Om dat te voorkomen kun je het beste ook een slip over je panty aantrekken. Zorg ervoor dat de slip strak genoeg zit, zodat niet én je panty én je slip afzakken. Met shapewear speel je op safe omdat dit altijd strak zit.

Haarspray tegen ladders
Het liefst wil je die eindeloze ladder in je panty natuurlijk voorkomen. Dat doe je door haarspray op je panty te spuiten als je hem aan hebt voor wat extra versteviging. Te laat? Dit is een klassieker: als de ladder nog niet zo groot is kun je de uiteinden lakken met doorzichtige nagellak om te voorkomen dat de ladder nog groter wordt.

In de vriezer

Bewaar je panty in de vriezer! Dit vereist wel een beetje planning, maar als je je panty’s in een plastic zak in de vriezer bewaart en niet vergeet om ze er een dag voordat je ze aandoet weer uit te halen blijft het materiaal steviger en gaan ze minder snel kapot.

Hold ups

Door de siliconen plakrand van een hold up iets te verwarmen, bijvoorbeeld met een nat, warm washandje, blijft de kous nóg beter aan je been plakken. Smeer van tevoren geen creme of bodylotion op je benen voor het beste plakresultaat. 

 

Het juiste model

  • Heb je wat kortere en/of zwaardere benen dan kun je het beste kiezen voor een panty in dezelfde kleur als je kleding. Je oogt zo langer en slanker omdat je outfit één geheel vormt.
  • Dunne benen kunnen eigenlijk heel veel hebben. Te kleine prints kunnen de benen nog dunner laten lijken. Kies liever voor een print die iets groter is. Kies je voor een uni panty? Een lichtere kleur zal de benen ietsje voller laten lijken, evenals een glans.
  • Met lange benen kun je heel veel kanten op. Wil je ze accentueren of liever iets minder lang laten lijken? In dat laatste geval kun je het beste voor een grotere print kiezen. Een te kleine print kan de benen nog veel langer laten lijken.