Kies de badmode waar je je happy in voelt....

03-07-2022 -

 Ben jij nog op zoek naar een leuk badpak, tankini of bikini? Er is nog volop keuze in onze badcollectie, waarbij het vooral gaat om kwaliteit, trends en pasvorm. Misschien heb je iets aan onze tips, voordat je je keuze maakt. 

* Draag vooral badmode waar je je fijn in voelt

Voel je jezelf prettig in een badpak? Draag dat dan! Badpakken worden tegenwoordig uitgebracht in prachtige kleuren, printjes en pasvormen en zijn dus alles behalve saai.

Een tankini bedekt net zoals een badpak het bovenlichaam, maar bestaat wel uit een los broekje en los topje. Hierdoor kun je gemakkelijk combineren en het is daarnaast praktisch en comfortabel. 

Ook bikini’s hebben wij uiteraard voldoende in onze collectie. Hierbij is de keuze enorm. Kijk op je gemak door ons assortiment en kies jouw favorieten!

* Heb je een smalle taille, vrouwelijke heupen en volle dijen?

Dan zie je er prachtig uit in een bikini die je taille accentueert. Kies voor een balconnet top in een felle kleur om de aandacht te vestigen op je halslijn in plaats van je heupen. Een bijpassende stretchjurk maakt het plaatje compleet; omhult het bovenlichaam en valt elegant over je heupen.

* Heb je volle borsten, slanke benen en de neiging om aan te komen rond je middel?

Laat dan je vrouwelijke rondingen goed uitkomen in een badpak of tankini met een mooie halslijn. Een laag uitgesneden slip met linten staat je ook goed.

* Heb je vrouwelijke heupen, volle borsten en een smalle taille? 

Laat dit gerust zien! We raden je een felgekleurde bikini aan met een sexy decolleté.

* Ben je klein of heb je korte benen?

Is je bovenlichaam iets langer vergeleken met je benen? Dan kun je je benen extra lengte geven door een slip met hoge taille te dragen. Je kunt ook kiezen voor een bikini in een stijlvolle print om de extra stof bij je taille lichter en luchtiger te laten lijken.

Maak er een weer een heerlijke zomer van en voel je vrij en zeker op het strand, zwembad of lekker in de tuin.